Doritos Meksika Usulü Süper Boy Cips 107 Gr
Doritos Meksika Usulü Süper Boy Cips 107 Gr

Doritos Meksika Usulü Süper Boy Cips 107 Gr

Marka : Frito-Lay
Fiyat : ₺0,00
Toplam Stok Adedi : 0
Barkod : 8690624203646
Ücretsiz Kargo, Teslimat saatleri

Doritos Cips

Doritos Cips çeşitleri, günümüzde tüm dünyada “mısır cipsi” denildiğinde akla ilk gelen cipsler arasındadır. Sahip oldukları farklı baharat karışımları ile dikkat çeken Doritos Cips çeşitleri maçlarda, kutlamalarda, televizyon izlerken veya dizi keyfi yaparken keyifle tüketebileceğiniz cipslerdir. Sizler de kutlamalarda, dizi veya film keyfi yaparken veya sadece maç izlerken meşrubatınızın yanında tüketebileceğiniz lezzetli bir cips arıyorsanız, Doritos Cips tercih edebilirsiniz. 

Doritos cips çeşitleri farklı aromaları ile dikkat çekerler. Meksika’nın ünlü yemeği “taco” aromalı Doritos Cips çeşitleri, sizlere egzotik bir lezzet sunar. Bununla beraber “Nacho”, baskın peynir ve soğan aroması ile dikkat çeker. Tüm bunlara ek olarak, acılı Doritos Cips çeşitleri de yaygın olarak tüketilmekte ve oldukça sevilmektedir. Doritos Cips çeşitlerinin farklı ambalaj boyları bulunmaktadır ve paket gramajlarına bağlı olarak Doritos Cips çeşitleri fiyatları da değişmektedir. Aşağıda, Üçler Market’te satılan Doritos Cips çeşitlerinin paket gramajlarına ve fiyatlarına ulaşabilirsiniz. 

Doritos Cips Nacho Cips Aile Boy (64 Gr.): 5, 58 TL 

Doritos Cips 113 Gr - Nacho (Süper Boy) : 7,67 TL  

Doritos Cips Taco Mega Boy (121 Gr.): 7,67 TL 

Doritos Cips Acılı (113 Gr.): 7,67 TL 

Doritos Cips – Ruffles Karma Paket (132 Gr.): 9,32 TL 

Doritos Cips Mega Boy: 11, 11 TL 

Doritos Cips Parti Boy Çeşitleri: 9,95 TL Sepete Ekle

1 Paket Doritos Kaç Kalori?

1 paket Doritos içinde bulunan kalori miktarı genellikle paket boyutuna göre değişkenlik göstermektedir. Buna karşın, 154 gramlık bir Doritos Cips paketi, 776 kalori içerirken, 25 gramlık Doritos yaklaşık olarak 126 kaloridir. Tüm bunlara ek olarak, 83 gramlık Doritos’ta 411 kalori bulunmaktadır. 

1 Paket Doritos Kaç Gram?

 

Doritos Cips çeşitlerinin paketleri farklı gramaj değerlerine sahiptirler ve değişen gramaj değerlerine bağlı olarak çeşitli isimler alırlar. Standart bir Doritos Cips paketi, 64 gramdır. Aile boyu Doritos Cips paketi 68 gramdır ve 121 Gram / 132 Gram / 138 Gram’lık mega ve aile boyu Doritos Cips paketleri de bulunmaktadır. Yeni Doritos Cips çeşitleri için Üçler Market’in online servisi üzerinden sipariş verebilirsiniz. 

 

Ürün Adı : DORİTOS CİPS 107 GR. -MEKSİKA USULÜ (SÜPER BOY)

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR